ROTARY CLUB IGUALADA GUANYA DOS GUARDONS PER LA SEVA DEDICACIO

lunes, 20 de mayo de 2024

Comité Comunicació

Rotary Club Igualada ha estat reconegut en el panorama rotari del Districte 2202, en un acte celebrat a Santander, per la seva exemplaritat. Ha guanyat dos guardons de gran prestigi que celebren la seva dedicació i impacte. El primer d’ells és el premi Carlos Montañés al Millor Club del Districte, un honor que corona el dinamisme, lideratge i contribucions exemplars del club en totes les àrees d’interès de Rotary.

A més, un dels membres més estimats i respectats del club, Vicenç López, qui va ser fundador del club, ha rebut el Premi Silvester Schiele a la Millor Trajectòria. Aquest reconeixement no només és un testimoni del seu compromís continu amb les causes rotàries i solidàries, sinó també un homenatge a la seva dedicació i perseverança al llarg dels anys.

“Estem molt orgullosos de ser útils a la comunitat i contribuir a millorar la vida de les persones que ens envolten, del creixement i èxits del nostre club i dels reconeixements que hem rebut, que serveixen alhora d’altaveu per difondre fora de les nostres contrades tot el que es fa a nivell solidari i humanitari a Igualada i a l’Anoia, que és molt. Personalment em sento molt feliç i honorat de formar-ne part”, va afirmar Joan Leon, president del Rotary Club Igualada.

“Aquests premis són el resultat del treball en equip i de la passió per fer la diferència en les nostres comunitats. Vull expressar el meu sincer agraïment a les companyes i companys del Districte, a tots els membres del club pel seu alt sentit de pertinença i compromís, així com a tots els nostres col·laboradors i benefactors de la comunitat que ens han recolzat en aquest viatge. I a tothom per la seva amistat i companyonia, que són els grans motors del nostre Club. I aprofito per donar públicament l’enhorabona al Vicenç pel seu merescut guardó i donar-li les gràcies pel seu mestratge. I ara hem de continuar treballant, que hi ha molta feina a fer”.